| Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ViperRKO
| Konu: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) C.tesi Kas. 13, 2010 3:07 am | |
| Adminim oncelikle hayırlı olsn ben site yapıcaktm ama bıraktm senin sitende oynamayı düşünüorm hatta oynuorm şu andan itibaren XD Yasminnn diebilirimiymsana ya valla çok yakın hisettim sizi, kenddime neden acaba? nese beni edge yaparmsn admnmm | |
|
| |
ƒяєη¢н вєαυту мαяуѕє Admin
Mesaj Sayısı : 81 Puan : 93 Rep Gücü : 2 Kayıt tarihi : 09/11/10 Nerden : Montreal, Quebec, Canada
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) C.tesi Kas. 13, 2010 4:09 am | |
| Doğan dalgamı geçiyosun ya. Onaylandı.;D Bu arada bende size çok ısındım niye ki. | |
|
| |
ViperRKO
| Konu: :D Paz Kas. 14, 2010 3:33 am | |
| valla helal be ben misapıttım ayrıca nerde bu sitenin üyeleri ben bu siteye tekrar modoretör olarakgeri donsem maçları benzis yapamazsın biliosn tehtiddd ama cidden ben yeniden admin olabilirmiyim? | |
|
| |
Kelly Kelly =) Admin
Mesaj Sayısı : 80 Puan : 103 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 13/11/10 Nerden : Sin?
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) Paz Kas. 14, 2010 3:40 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Puan : 93 Rep Gücü : 2 Kayıt tarihi : 09/11/10 Nerden : Montreal, Quebec, Canada
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) Paz Kas. 14, 2010 3:45 am | |
| Hmmm bunu düşünücem Doğan:D forumdaki aktifliğinizin bu olay karşısında büyük etkisi olucak baştan söyliimde. | |
|
| |
ViperRKO
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) Paz Kas. 14, 2010 4:37 am | |
| bu arada reklam yapmak gibi olmasın ama siteme bi baksana eniyirpgwwe.yetkinforum.net | |
|
| |
The Paparazzi Princess
| |
| |
ViperRKO
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) Ptsi Kas. 15, 2010 12:58 am | |
| Yha şimdi benim siteme uye olun falan deil bi bakarsanız sevinirim anlamında 3saat uğraştım iğrenç oldu normal tema üzerinde çalıştım bi bakarmısınız yasemin de sende bakın en azından ama yasemin senin üye olmanı çok istiorm ama seni zorlayamam princess | |
|
| |
| Konu: Geri: Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) Ptsi Kas. 15, 2010 1:14 am | |
| Bunu ö.m den konuşalım istersen. =Kilit. | |
|
| |
| Edge olmak istiormm (doğan Savran adminimmm hatırlarsan) | |
|